zaterdag 28 februari 2009

heel leuk


vadaag was ik weer bij scouting ik ga er al tijd heen op zaterdag. We hadden bij scouting karaoke. De meiden waren er ook bij de karaoke. We moesten ook zelf zingen dat was ook wel leuk gelukig. We kregen ook nog wat lekkers.

vrijdag 27 februari 2009

museum


we waaren met de 2 groep 8 naar het trope museum gegaan. het trope museum was in Amsterdam wel een mooien stad amsterdam. Ik en me vriend(dennis) die moesten bij de wassa retten werken. we hadden ook en boek gekregen dat boed heten sterren in de stad. Wel een beetje een zij boek maar niet al tijd een zij boek. Maar gelukig was het wel leuk in het museum.

donderdag 26 februari 2009

msn


msn is wel leuk om met vrienden en vriendinnen the tjetten.Maar soms heb ik ruzie met me vriendin dat is niet zo leuk. Ik denk dat het wel vaak mijn schuld is maar het is ook mijn schuld dat we ruzie hebben. Ik heb wel gelukig dat ik nog met anderen mensen kan praten dat is al tijd wel leuk gelukig.

woensdag 25 februari 2009

oom jarig


Jey oom jarig word vast wel leuk ik zie hem weer eidelijk. Mijn anderen familie zie ik weer word ook vast wel leuk. Ik mag er alleen heen pas na het eten . Maar ik heb ook lekker gegeten bij mijn thuis tomatensoep.

maandag 23 februari 2009

eerste school dag ging wel


weer de aller eerste school dag. Maar het was een betje leuk niet echt. We hebben gerekend de juf heeft voor gelezen we gingen lezen en dan naar buiten. We gregen ook nog geschiedenis dan was wel leuk gelukig. We kregen les van een stagejuf op deze school ze is wel aardig. We gregen les over de W.O 1 en klein beetje over de W.O 2.

zondag 22 februari 2009

laatste dag voor de vakantie


wel stom de laatste dag voor de vakantie. Maar we hebben er wel een leuke dag van gemaakt. We gingen bij me moeders nicht eten (pannekoeken) was wel lekker. Me moeders nicht heet decey ze is wel aardig haar vriend was er ook was wel aardig. Ze hebben een parkiet en 2 poesen. Die zijn ook wel aardig.

zaterdag 21 februari 2009

vriendinnetje


scouting


Ik was vandaag bij scouting was echt tegek. We hebben holandseleeuwen gedaan. We moesten spagetie bruggen maken was wel leuk. Er was een groep die was echt goed bezig ze hadden een ophaalbrug gemaakt. Ze moesten daar een klein bakje verf ze hadden het ook nog gehaald.

vrijdag 20 februari 2009

was HEEL LEUK!!!


ik was er een betje vroeg ik mog pas om 13:30 uur komen maar ik was er om 13:00 uur. Me vriendin kwam bijten en ze had der hond mee(luna) was wel leuk leuk we hadden een rondje gelopenl. Toen ik naar huis moest moest ik lopen dat was niet zo vijn maar ze ging een stuk je mee lopen was wel leuk.

heel leuk!!!


vadaag ga ik bij mijn vriendin spelen word vast heel leuk. maar het word al tijd heel. ik weet niet wat we gaan doen in haar kamer mar het is wel leuk denk ik.

donderdag 19 februari 2009

Vakantie bijna voor bij



weer naar school wel stom. weer van alles doen zoals rekenen,taal,wiskunde. en nog vel meer. Wel jammer dat het maar 1 week vakante was ik had er meer gewild. Maar ja we moeten toch leren.

mijn blogie

beverwijk/heemskerk
noordholland.nederlands